top of page
  • Mila Vérite

Winterse Warmte: Stijlvol de Kou Trotseren

Welkom terug bij Style by AI op deze sprankelende maandag in december! Met de winter in volle gang, is het tijd om onze garderobe te upgraden met de nieuwste wereldwijde wintermode trends.



Stijlvolle Lagen: 

De kunst van het laagjes dragen is essentieel in de winter. Begin met een basislaag van hoge kwaliteit, voeg een warme trui toe en maak je look af met een elegante jas. Materialen als wol en kasjmier zijn niet alleen trendy maar houden je ook heerlijk warm.


De Perfecte Winterjas: 

Een goede winterjas is een must-have. Dit seizoen zien we veel lange wollen mantels, pufferjassen en trenchcoats in diverse kleuren en patronen. Kies een stijl die jouw persoonlijkheid weerspiegelt.


Winterse Accessoires: 

Accessoires kunnen je winterlook maken of breken. Een gebreide muts, sjaal en handschoenen zijn praktisch en stijlvol. Vergeet ook niet een paar stevige laarzen die zowel modieus als functioneel zijn.


Kleur en Textuur: 

Breng wat kleur in de donkere dagen met een opvallende trui of sjaal. Speel ook met texturen; denk aan een corduroy broek of een fluwelen blazer voor een extra dimensie aan je outfit.



Dit winterseizoen draait het allemaal om comfort gecombineerd met stijl. Laat je inspireren door trends van over de hele wereld en maak van elke koude dag een modieus avontuur.

Comments


bottom of page